Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Tehnologie pentru viata

Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Furtun prelungitor masca oxigen 5 m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Brand
Drager
Cod produs
A0002
Out Of stock
Descriere
Furtun prelungitor destinat distributiei de Oxigen medical
In medie, omul, inspira si expira aproximativ de 16-20 de ori pe minut - astfel inhaleaza oxigenul datator de viata. in conditii normale, aerul atmosferic contine 21% oxigen. Oxigenul (02) intra in corpul nostru in primul rand prin plamani si-o mica masura prin piele. ln plamani sunt milioane de saci mici de aer - cunoscuti sub numele de „alveole” — acestea se umfla ca niste baloane mici. in peretii subtiri care inconjoara fiecare sac exista capilare microscopice prin care sangele este transportat catre celulele din organism.
Oxigenul inhalat trece in alveole si apoi se difuzeaza prin arterele sanguine capilare.
Aceasta forma suplimentara de oxigen a fost dezvoltata atat pentru oameni sanatosi, activi - care doresc sa inhaleze un surplus de „energie pura”, precum si pentru persoanele care sufera de diferite probleme de sanatate sau de grave probleme respiratorii tranzitorii. Cu toate acestea, persoanele cu activitate respiratorie redusa (sau in varsta) trebuie sa consulte medicul inainte de a utiliza O-Pur.
Utilizarea este usoara si fara riscuri.
Care sunt beneficiile utilizarii dozelor suplimentare de oxigen?
ln primul rand ne gandim la avantajul pe care il aduce impreuna cu terapiile medicale specifice - prin accelerarea regenerarii celulelor, tesuturilor si a partilor organismului afectate de boli, imbatranire si orice alt soi de distrugere. Utilizarea in mod corespunzator de aer imbogatit cu oxigen contribuie la calitatea vietii astfel.
O-Pur sustine corpul in urmatoarele situatii:
Epuizare fizica si psihica, concentrare redusa, stres si agitatie, dureri de cap si ameteli, oboseala si apatie, probleme respiratorii, sport si relaxare, incaperi insuficient aerisite  Unde se recomanda utilizarea oxigenului? O-Pur poate fi utilizat in domeniul profesional, personal, sportiv, medical si ingrijire geriatrica. Nu uitati! Terapia cu oxigen… este terapia vietii! Si tu ai dreptul la ea… Acum este accesibila oricui!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura